sobota 24. března 2007

Vražedný vtip

Znáte to... Jsou vtipy špatné, pohoršující, nad kterým se smát je spíše k pláči. Pak jsou vtipy lepší, k pousmání, na chvilku pobaví. A pak jsou vtipy dobré. Dobrý vtip poznáte snadno. Po prvním přečtení máte pocit, že tohle prostě nesmíte nikdy zapomenout. Přečtete si jej dvakrát, třikrát. A pořád se nemůžete přestat hystericky řehtat. Vražedný vtip. Monthy Python, znáte ? :)

Tak takové vtipy mám nejraději, asi jako každý. Nepotkávám je často, ale když se náhodou sejdeme, je to tedy zážitek. Právě s takovým vtípky a žertíky, bych se tu rád sem tam pochlubil. Ne pravidelně, když budu chtít. A když to bude opravdu nářez :-)

Z historie :

Američtí archeologové nalezli v Nevadské poušti v hloubce 10 metrů, která odpovídá stáří přibližně 15 000 let, měděný drát. Z čehož usoudili, že již před 15 000 lety existoval v Americe telefon.
Jejich ruští kolegové kopali u Moskvy do hloubky 20 metrů, která odpovídá stáří cca 30 000 let a nenalezli zhola nic. A tak došli k závěru, že již před 30 000 lety existovalo v Rusku bezdrátové spojení.

Žádné komentáře: