pátek 30. května 2008

V hlavní roli Haribo

Každý o nich ví, ale skoro nikdo je nezná. Životem medvídka Haribáčka jsem se, co vím, zajímal jako první v republice určitě :). Víte vůbec, jak roztomilá a živá stvoření to jsou, i když tak skvěle chutnají a někteří jsou schopni zmařit stovky medvědích životů za jeden den ? :) Jop, jen tak dál, protože jsou fakt dobrý :)) .

Armáda, tam se bez nich neobejdou. Zde je vyfocena elitní jednotka námořnictva :


Pod vedením chrabrého kapitána, povšimněte si jeho slušivé uniformy, hlavně kalhot :


Dále se můžeme podívat na některé více světské činnosti medvídků, zde třeba zápas v rugby :


Samozřejmě s početným publikem :


Nemůžeme zapomenout ani ale na to, jak obtížné je pro medvídky obsluhování pro nás samozřejmých věcí. Například mobilní telefon. Nokia 6230i je pro ně naprosto nevhodný typ a dalo by se říct i smrtelně nebezpečný! I tak někteří toto riziko podstupují. Naštěstí telefonní operátoři jsou moudří a telefonní čísla medvídků jsou složena prozatím jen z čísel 7 8 9 0 a znaků * a #


Používat mobilní telefon však lze pouze za bezvětří, v opačném případě následuje bolestná smrt :


Ani hraní Microsoft Flight Simulatoru není pro medvídka žádný med, přesto se o něj pokouší. Zde finální přiblížení, všimněte si, jak pevně svírá medvídkova ruka páku joysticku, aby bylo přistání co nejpreciznější. Na obrázku Saitek X52, konkrétně jeho pravá část. Ano, na ovládání letounu musí být, stejně jako ve skutečnosti, dva medvídci. Jejich simulace reality je tedy o hodně bližší, než lidská.


Pojďme za sluncem. Hromadné opalování na nudistické pláži, shlédneme raději z té bezpečnější strany :


A nebo z vrchu :


Ajajajaj.. Stačí jeden pohled za křovíčko a co to tu máme. No to je hrůza, na to se snad ani nebudeme koukat. Nicméně oko paparaziho se nezalekne ani teď. Tohle bychom do vás tedy nikdy neřekli..








A dokonce :


To jsou mi věci. Tímto bych asi reportáž o medvídcích ukončil, protože nic zajímavějšího stejně neobjevíme. Příště se těším u Žížalek :)

Při pořizování tohoto záznamu nebyl zraněn jediný medvěd. Po pořízení záznamu bylo snědeno přesně 84 medvědů.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tys zblajznul i ty za krovickem?? :-P

Hranostaj řekl(a)...

Jo, vsechny :-P