středa 2. ledna 2008

Happy New Year :o)

Právě jsem domluvil se Zuzátkem, krásně jmse si večerně popovídali, vždycky se mi potom nádherně usíná..

Je to skoro přesně dva měsíce, co jsem napsal poslední příspěvek sem, tak to zase obnovíme, ne ? A jak na nový rok, tak po celý rok. Myslím, že nejzajímavější historkou tohoto roku by mohla být "oslava" silvestra, aneb kterak mě kouzelník skutečně nasral a co se dělo potom :o).

Myslím, nebudu to tu zcela rozvádět a vlastně ani nechci, bylo toho tak moc, bylo to hnusné a bylo to až zarážející, co si někteří dokážou dovolit.. Každopádně nakonec to bylo docela fajn.Měli jsme se zlatíčkem pro sebe celý byt, ale atmosféra prostě byla narušena a s tím se nedalo nic dělat. Snažili jsme si to udělat veselé, chlebíčky, naprosto skvělé bílé víno, naprosto ne tolik skvělé červené a naprosto zajímavý citronový likér, který byl asi nejzajímavější tím, že malý panák opíjel :o)

---Zuzátko chystající skvělé chlebíčky---

Koukali jsme na televizi, popíjeli víno a nálada se snad zlepšovala. Půlnoc se také kvapem blížila, uteklo to jako voda, řekl bych. Ani to dlouho netrvalo, víno bylo dopito, likér nee :) , snědli jsme chlebíčky, chipsy, poslali několik novoročních přání po ICQ, vyřídili nutné telefonáty rodině..

---Ohňostroj z okna mého pokoje---

Ale to jsme hodně přeskočili. Asi nejzajímavější částí bylo silvestrovské válčení rachejtlemi. Svět se vždycky na chvíli zblázní, řekl bych. Bylo to neuvěřitelné. Poprvé jsem strávil silvestra v Praze a poprvé to čílenství zažil na vlastní kůži. Hlavně - pokud bydlíte v desátém patře a někdo posílá rachejtle před panelákem, vyzkoumali jsme, že vybuchují právě ve vaší výšce :). Inu posuďte z obrázků kolem..

---Ohňostroj z okna 2---

Vešekeré bláznění skončilo tak rychle, jak začalo a večer se chýlil ke konci, lehli jsme si k televizi a hledali něco zajímavého. A našli :o). Koukám právě do TV programu, co to vlastně bylo, a nějak nemám štěstí. V zásadě šlo o nějaký film, tak z osmdesátých let, komediálně - pornografický :) , teda, o sexu tam vlastne furt jenom mluvili,ale akce žádná. Pravda, nedokoukali jsme to..

---Ohňostroj z okna 3---

A tak jsme se stulili a strávili první noc v postýlce s mojí láskou společně..Tak, snad, jak na nový rok..kéž by. Moc Tě miluju..

Žádné komentáře: